Vyhledávání


Kontakt

Tuning Club Děčín, o.s.
IČ: 270 57 186

Kontaktní adresa pro poštovní zásilky:

Tuning Club Děčín, o.s.
Rudolf Brejška
Raisova 882/4
405 02 Děčín 4

M: +420 602 463 708

E-mail: dc-tuning@centrum.cz

Důležité!!! Změny v TCD pro rok 2014

14.01.2014 09:35

Vážení přátelé, členové současní i budoucí :) Na nedávné "výroční schůzi" jsme prodiskutovali situaci v našem klubu a odhlasovali některé důležité změny, které se budou týkat každého z nás.

1) Změna v obsazení rady klubu: na pozici jednatele sdružení vystřídal zakládajícího člena Pongyho Keďul, kterému tímto blahopřeju a těším se na spolupráci :)

2) Počínaje touto sezonou se ruší členské příspěvky! Členství bude nadále již bezplatné. Stávající peníze v klubové pokladně (k dnešnímu dni 7.450,-Kč) budou použity na jaře na nákup nového klubového srazového altánu a na zaplacení poplatků za provoz webu v příštích letech. V případě, že bude nutno pořídit nějakou společnou klubovou věc nebo srazové vybavení, vyberou se peníze jednorázově zvlášť od každého jednotlivého člena ve výši dle potřeby.

3) Všichni členové obdrží členské průkazky, které jsou v současnosti v přípravě.

4) Členství v klubu bude obnášet tři povinnosti

a) mít členskou průkazku,
b) mít aktuální profil svého vozidla na klubovém webu,
c) navštívit s klubem alespoň tři akce ročně (jeden z dvanácti pravidelných měsíčních srazů TCD, společný výjezd na tuningové nebo sportovní akce, výroční schůze, apod.).

5) Vzhledem k novému občanskému zákoníku proběhne povinná formální úprava znění stanov našeho klubu a nově se budeme jmenovat "Tuning Club Děčín, z.s." (z.s. = zapsaný spolek, dle zcela nové terminologie platného občanského zákoníku). 

Všechny uvedené změny budou zaneseny v upravených stanovách, o čemž vás budu informovat, jakmile bude vše dokončeno. Tak ať se nám nová motoristická sezna vydaří a ať je ten osmý rok naší existence lepší, než léta předchozí :)  -RUDY-